Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

Tømrermester Morten Brandt

Virksomheden MB Gruppen drives af tømrermester Morten Brandt. Som tømrermester og tømrerfirma påtager vi os mange former for opgaver inden for nybygning, renovering og vedligeholdelse for private og erhverv. Dette kan for eksempel være lægning af et nyt tag, udskiftning af døre og vinduer, opsætning af carport, byg af terrasse eller renovering af køkkenet

Vores faglige fokus som tømrermester er inden for tømrer- og snedkerhåndværket, hvor vi har særlig stor ekspertise. Vi udfører også ejendomsservice, og alt arbejde udføres altid i den bedste kvalitet.

Vi har fem ansatte og har eksisteret siden 2005, og i alle disse år har vi altid sat en ære i at udføre ordentligt håndværk, ligesom vi altid tilstræber at give den bedste rådgivning og højeste service.

Ekspert med bredde

​En tømrermester med bred erfaring kan nemt vise sig at blive et godt bekendtskab. Vi er eksperter inden for en bred vifte af snedker- og tømreropgaver. Som tømrermester tager vi os af både helårsboligen og fritidshuset, vi servicerer det offentlige, og vi arbejder for både små og store virksomheder. Ligeledes er vi altid klar med gode tilbud og håndværksarbejde af bedste kvalitet.

Gode råd fra din tømrermester

​Det kan betale sig at isolere boligen, at vælge gode og holdbare løsninger og at vedligeholde materialerne. Samtidig bliver bygningen meget mere behagelig at opholde sig i, og måske bliver den endda smukkere at kigge på. Der er mange gode grunde til at lytte til gode råd fra din tømrermester.

Ring til os på telefon 40 25 87 86 for at forhøre dig om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har base i Vallensbæk, men rykker gerne ud i Brøndby, København og omegn.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk