Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

​Renovering og montering af køkkener

MB Gruppen renoverer og monterer køkkener i hele Storkøbenhavn, men især ude omkring Vallensbæk og Brøndby. Vi kan stå for hele forløbet fra vejledning og opmåling til levering og montering af køkkenelementerne samt renovering af køkkenet. Vi benytter en fast leverandør af køkkenelementer.

Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk

Når MB Gruppen udfører tømrer- og snedkerhåndværk er det altid af den bedste kvalitet, for vi sørger altid for, at enhver tømrer og snedker fra os fokuserer på to væsentlige ting. Og det er dels at levere god kvalitet og høj service, når vi renoverer og monterer køkkener. Og det er dels at sætte en ære i at levere et ordentligt resultat, så vores kunder bliver glade for deres nye køkken.

Forud for renovering og montering af nye køkkener tilbyder vi altid råd og vejledning i forhold til de forskellige muligheder for renovering, herunder hvorvidt de gamle køkkenelementer kan renoveres ordentligt, eller om de bør udskiftes med nye køkkenelementer. Dertil kommer, at vi kan vejlede og give inspiration i forhold til valg af farver, materialer og indretning.

Vi ordner køkkener i totalentrepriser

Vi har desuden en bred vifte af samarbejdspartnere, hvilket gør, at vi kan tilbyde totalenterpriser. Det betyder, at vi kan sørge for eventuelle elektrikere, murere og VVS-installatører bliver inddraget, hvis det er nødvendigt. Vi sørger også for al koordinering undervejs i forløbet. Og du vil kun få et samlet tilbud og en samlet regning fra et sted.

Du kan ringe til MB Gruppen på telefon 40 25 87 86, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt køkken.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk