Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

​Tømrerarbejde af enhver slags af MB Gruppen

​Hos MB Gruppen udfører vi snedker- og tømrerarbejde i blandt andet Vallensbæk, Brøndby og København, men også mange andre steder. Vi udfører altid vores snedker- og tømrerarbejde i den bedst mulige kvalitet, uagtet om det er en lille reparation, en større renovering eller et stort byggeri.

Vi udfører alt i tømrerarbejde fra vinduer til gulve

​Vi udfører alle former for snedker- og tømrerarbejde af enhver slags for private, erhverv og institutioner. Det kan være alt fra et nyt tag til udskiftning af vinduer og døre.

Det kan endvidere være et nyt gulv, et nyt køkken eller en flot terrasse, men vi kan også bygge en carport til den ekstra bil. Desuden kan vi for eksempel renovere dine kviste og karnapper.

Godt håndværk i enhver tømreropgave

​Vi lægger vægt på godt håndværk og ordentligt tømrerarbejde, og derfor er det vigtigt for os at levere en god service, men også et godt resultat. Vi samler med andre ord på glade og tilfredse kunder.

Vi både rådgiver og vejleder omkring små og store opgaver, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med forskellige løsningsforslag på tømrerarbejde, der passer til dine ønsker og behov, men også til dit budget. Der er altid mange gode grunde til at lytte til vores gode råd inden for tømrerarbejde.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for tømrerarbejde. Du kan ringe til os på telefon 40 24 87 86, men du kan også skrive til os på bb@mbgruppen.dk.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk