Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

Terrasse​ bygges som du vil have den

Selvom en terrasse ikke kan bruges året rundt, giver den alligevel en væsentlig forøgelse af husets areal. En terrasse bliver en ekstra stue, et ekstra køkken en del af året, og samtidig bliver en den et forbindelsesled mellem det indendørs og det udendørs, mellem haven og huset. Terrassen er et rum, men et åbent rum. 

Hos MB Gruppen tilbyder vi terrasser af mange slags, af både træ og sten og i den udformning, kunden ønsker det.​

​​Vedligeholdelse af terrassen

En terrasse lavet af træ kræver en behandling af træet, sådan at det bliver vejrbestandigt. Hvad enten din terrasse er lavet af træ eller sten, kræves nogen vedligeholdelse: Din terrasse bliver slidt - af vind og vejr, af fester, hunde og anden brug. Vi tager sig af behandlingen af træ til din terrasse, og vi vedligeholder og rådgiver om vedligeholdelse af alle slags terrasser. Vi rådgiver desuden om materialevalg, ikke mindst hvad angår træsort til træterrasser.

Design af terrasse

Opgaven med at tilpasse terrassen i rummet mellem haven og huset, har naturligvis både en praktisk og en æstetisk dimension. Hvor stor skal terrassen være? Hvilke materialer skal terrassen bygges af? Hvad med udgangen fra huset, er døren egnet?

Vi rådgiver og giver uforpligtende tilbud i forbindelse med alle slags terrasser, og vi nybygger, vi renoverer, udvider og ombygger eksisterende terrasse i omegnen af København, Brøndby og Vallensbæk. Ring til os og fortæl om dine ønsker til terrasse på telefon 40 25 87 86.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk