Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

​Pleje af grønne områder

Hos MB Gruppen er vi vant til praktisk arbejde udendørs året rundt. Vi er gode til at organisere og planlægge, og det passer os godt at have en kontinuerlig vedligeholdelse af udendørs arealer. Vi tilrettelægger arbejdet, så vi løbende klarer græsslåning, hækkeklipning og lignende regelmæssige opgaver. Samtidig har vi den nødvendige ekspertise, også når det gælder eksempelvis såning og beskæring.

Pleje af udendørs arealer året rundt

Vi plejer udendørs arealer gennem hele året i Herlev, Søborg og Bagsværd. Sammen med kunden tilrettelægger vi en afpasset service, så vi vedligeholder de grønne områder. Vi klare selvfølgelig også nedfaldne blade, ligesom vi sørger for snerydning, grusning og saltning -'glatførebekæmpelse'. Hos os er kunden sikker på et højt niveau af vedligeholdelse.

Avanceret pleje af grønne områder

Ved særlige ønsker til beplantning, eller til udformningen af udendørs arealerne, er vi ligeledes den ideelle partner. Med vores brede netværk af samarbejdspartnere klarer vi opgaver indenfor havebrug, indretning af parkanlæg, og vi kan rådgive. Kontakt os på telefon 26 70 03 35.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk