Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

Nyt tag i Vallensbæk, Brøndby og København

​Vi har stor erfaring med renovering af såvel private boliger som erhvervsejendomme. Investeringen i et nyt tag er altid rentabel, især fordi taget som sådant beskytter resten af bygningen. Er den gal med taget, påvirker det hurtigt den øvrige del af huset. Samtidig er taget vigtigt i forbindelse med optimering af energiudnyttelsen i boligen. Varme stiger som bekendt opad, og tabet af varme fra boligen er derfor størst via taget - hvis ikke dette er isoleret ordentligt.

Renovering af tage

Vi påtager os renoveringsopgaver af mange slags i blandt andet Vallensbæk, København og Brøndby samt omegn, og i forbindelse med tagrenovering vurderer vi behovet og rådgiver om den bedste løsning. Det er ikke altid givet, det er nødvendigt at udskifte til et nyt tag, måske kan tagdækningen bibeholdes, mens spærene må udskiftes, og isolering isættes. 

Nye tagrender er ofte en god ide, fordi gamle hullede tagrender beskadiger mure, vinduer og døre. Hos MB Gruppen sætter vi en ære i at vejlede kunden på en fornuftig måde, sådan at vi sammen vælger den bedste løsning.

Æstetik i form af nyt tag

Taget har naturligvis også stor betydning for bygningens udseende, og det er derfor vigtigt, i forbindelse med et nyt tag, at vælge tagdækning dels i forhold til tagets praktiske funktion som dække, dels under hensyntagen til bygningens konstruktion og fremtræden generelt.

I den forbindelse tilbyder vi desuden at ændre tagkonstruktionen, for eksempel med tilføjelse af en kvist. En kvist giver taget en ny dimension, og samtidig vil kvisten selvsagt give mere rum og lys indvendigt i boligen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag ved at ringe på telefon 40 25 87 86.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk