Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

​Ejendomsservice og fast vicevært

Hos MB Gruppen klarer vi som din vicevært også ejendomsservice i Herlev, Søborg og Bagsværd. Vi vedligeholder ejendomme, og vi udfører i forbindelse med vores ejendomsservice, pleje af udendørsområder, herunder pleje af grønne områder og arealer. 

I både grundejerforeninger, boligforeninger og erhvervsmål klarer vi som din vicevært vedligeholdelse af udendørsarealer året rundt. Vi varetager beboerkontakten, vi udfører alle slags reparationsarbejde, og vi servicerer erhverskunder på tilsvarende vis. Med vores brede netværk af samarbejdspartnere yder vi ejendomsservice på alle områder, også inden for affaldshåndtering, trappevask og snerydning. 

Vicevært med fagekspertise

Fordelen ved at lade os klare funktionen som vicevært er, at vi som fagfolk er eksperter i vedligeholdelse og ejendomsservice. Vi er altid på forkant med vedligeholdelsen, og vi udfører selv det meste håndværksarbejde. Dermed er kvaliteten sikret, og det tætte samarbejde mellem kunden og os skaber tillid og kontinuitet. Vi er en vicevært, der er til at stole på, og vi står til rådighed, når situationen kræver det. Tryghed og effektivitet, året rundt.

Total ejendomsservice i ét firma

Samtidig med vores egen ekspertise især inden for tømrer- og snedkerarbejde er det en oplagt fordel for vores kunder, at vi har så bredt et netværk af samarbejdspartnere. Som kunde kan boligforeningen trygt overlade både nybygning, renovering og vedligeholdelse af enhver art til os. Stabiliteten med total ejendomsservice sparer både tid og penge.

Kontakt os på telefon 26 70 03 35 eller e-mail mb@mbgruppen.dk for at høre nærmere om os som vicevært og vores ejendomsservice.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk