Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

Døre og vinduer af topkvalitet

Det kan altid betale sig at have døre og vinduer af god kvalitet - især i forhold til varmeregningen. Investeringen i god isolerering tjener sig ind, og imens er boligen behagelig at være i. Hos MB Gruppen tilbyder vi et bredt sortiment af vinduer og døre af topkvalitet - herunder mange forskellige mærker, som hver især passer til en bestemt placering og funktion.

Få flotte vinduer og døre

Døre og vinduer har naturligvis i første række en praktisk funktion, men samtidig er de af stor betydning for boligens æstetik. Dette gælder, når man står ude på gaden og kigger på huset, og når man sidder indenfor og kigger ud ad vinduet. Hos MB Gruppen fortæller vi ikke kunderne, hvad de skal synes, er pænt. Men vi rådgiver altid om materialer og dimensioner, eksempelvis i forhold til lyset i et rum.

Ekspert i døre og vinduer

Vi har mange års erfaring i arbejde med døre og vinduer, og vi er eksperter på dette område. Især i forhold til renovering generelt, og ved optimering af energiregnskabet, er MB Gruppen med helt fremme. 

Vi servicerer store aktører som KPK, og vi magter omfattende opgaver, mens vi samtidig er glade for de små detaljer - den lille karnap på sommerhuset, udbygningen af en kvist.

Kontakt os på telefon ​40 25 87 86​ og få et uforpligtende tilbud på renovering eller udskiftning af døre og vinduer. Vi arbejder primært i Vallensbæk, Brøndby samt hele København.

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk