Kontakt os pr. telefon​: 40 25 87 86

Carport​ bygges efter dine behov

En god carport er altid en fin idé for bilejeren. Dels fordi en carport beskytter bilen og forlænger køretøjets levetid, dels fordi carporten gør dagligdagen mere behagelig. Det er nu engang bedre at slå paraplyen op og ned, mens man er i læ for vind og vejr, ligesom det letter, når man kan tage indkøbsposerne ud af bagagerummet i tørvejr. 

Carporten er en lille luksus i dagligdagen, men en luksus med praktiske funktioner.

​En carport kan bruges til mange ting

En velbygget carport kan have mange andre praktiske funktioner end blot at være parkeringsplads for bilen. Især i børnefamilier kan carporten være anvendelig til både cykler, kanoer og andre transportmidler - eksempelvis også ski og kælke, som kan opbevares under taget. Desuden kan carporten udbygges, så der også er plads til brænde, og et skur kan tilføjes til opbevaring af haveredskaber, havestole og den slags. Mulighederne er mange med en carport.

Smukke carporte

Carporten skal tilpasses omgivelserne, især selvfølgelig stuehuset, men også terrænet og den øvrige bebyggelse omkring må medtænkes. Smag og behag er forskellig, og hos MB Gruppen respekterer vi naturligvis kundens ønsker, mens vi samtidig giver vores mening som fagfolk. Vi nybygger, renoverer og udbygger alle slags carporte i Brøndby, Vallensbæk og hele København, og vi giver altid kvalificeret rådgivning. Ring til os om dine ideer til carport på telefon 40 25 87 86.​​

Vi er blevet vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Håndværker.dk 

​Firmainformation

MB Gruppen

CVR: 29473374

adresseinformation

Strandhaven 141 

2665 Vallensbæk Strand

kontaktinformation

Telefon: 40 25 87 86

E-mail: ​bb@mbgruppen.dk